facebook tracking
Laura Ruokoja

Laura Ruokoja

Info Desk

os soitat Ahola Transportin infoon, puheluun vastaa suurella todennäköisyydellä Laura Ruokoja. Hän on työskennellyt Kokkolan pääkonttorin infossa vuodesta 2010. Laura on syntynyt Jyväskylässä, kasvanut Tampereella, Helsingissä ja Uudessakaupungissa ja asunut sen jälkeen Karjaalla, Vaasassa ja Pietarsaaressa. Nykyään Laura asuu Kokkolassa miehensä Jussin ja tyttärensä Hilman kanssa, joka täyttää kesällä kaksi vuotta.

Laura viihtyy Ahola Transportilla ja työssään infossa. Hän pitää ihmisten auttamisesta ja lisäksi hän saa päivittäin käyttää kielitaitojaan: suomea, ruotsia, englantia ja hieman viroakin. Mukavat työkaverit Ahola Transportilla lisäävät viihtyvyyttä. Hän arvostaa myös hyviä henkilöstöetuja, joita yritys tarjoaa.

Laura palasi äitiyslomalta vuodenvaihteessa. Ennen hänen paluutaan alkoi kuulua kommentteja, että on hauskaa että Laura tulee takaisin töihin, koska sitten saa taas kuulla hänen nauruaan. Laura on ilontuoja työpaikalla sekä sydämellisen naurunsa että positiivisen asenteensa takia. Kun hän palasi töihin, info oli päivitetty uudelle tasolle. Ensinnäkin tila oli remontoitu ja uudistettu. Se on nyt valoisampi, tyylikkäämpi ja samanvärinen kuin Aholan autot: valkoinen ja punainen. Lisäksi käyttöön on otettu täysin uusi puhelinjärjestelmä, Benemen-yrityksen contact center -ratkaisu BeneDesk. Puheluiden määrä vaihteeseen on vähentynyt sen jälkeen kun Benemenin puhelinjärjestelmä otettiin käyttöön. Puhelut ohjautuvat tehokkaammin puheluryhmiin organisaation sisällä. Vaihteeseen tulee keskimäärin 100 puhelua päivässä. Uuden puhelinjärjestelmän ansiosta tilastoista voidaan nähdä, että vaihteeseen tulevan puhelun keskimääräinen pituus on n. 33 sekuntia ja vastausprosentti on yli 98 %

 

Already working at Ahola Transport?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor