facebook tracking
Osasto

IT-osasto / IT-avdelning

Connect
IT-osasto / IT-avdelning


IT-osasto

Sinä tulet kokeneeseen uuden tekniikan yritykseen. IT ja digitaaliset logistiikkaratkaisut ovat olleet etualalla Ahola Transportin työssä jo yli 20 vuotta.

Sinun tulevaisuuden mahdollisuudet kehittyä ovat hyvät koska Ahola Transportilla on oma tyrtäryhtiö joka on keskittynyt IT-alaan, Attracs Oy, ja se on johtava yritys logistiikan optimoimisessa.

Teet työtä jo olemassa olevan logistiikan optimoimisessa mutta rakennat myös tulevaisuuden logistiikkaa uusilla digitaalisilla ratkaisuilla.

Teet työtä teorian ja tietokoneohjelmien kanssa mutta saat myös omassa työnantajayrityksessäsi nähdä miten kaikki toimii käytännössä. Kaikkea voidaan kehittää ja parantaa.


IT-avdelning

Du kommer till ett erfaret företag inom ny teknik. It och digitala logistiklösningar har varit en prioritet i Aholas arbete i redan över 20 år.

Dina möjligheter att utvecklas garanteras av att Ahola Transport har eget dotterbolag inom IT, Attracs Oy, som är ledande inom optimering av logistik.

Du jobbar med att optimera den redan existerande logistiken, men bygger också upp framtidens logistik genom nya digitala lösningar.

Du jobbar med teori och datorprogram, men du får också inom den egna arbetsgivaren se hur allt fungerar i praktiken. Allt kan utvecklas och förbättras.

Työpaikka ja kulttuuri / Arbetsplats och kultur


Työpaikka ja kulttuuri

Ahola Transportissa saat tehdä työtä suuressa yrityksessä missä ihmisläheisen perheyrityksen ryhmähenki kuitenkin on ohjenuorana.

Tiimityö ohjaa suurimman osan päivittäisistä työtehtävistä. Sinun kolleega on siellä sinua varten ja sinä häntä varten.

Esimiehesi on aina lähellä ja sinä ja sinun kollegat teette työtä saavuttaaksenne mahdollisimman optimaalisia ratkaisuja.

Teet työtä modernissa työympäristössä missä on viimeisin tekniikka sinua varten jotta sinä voisit päivittäin auttaa meidän asiakkaita.

Kaikkia arvostetaan ja kaikkien työ on yhtä tärkeä. Jokainen henkilö tarvitaan ketjussa jonka tavoite on että jokainen kuorma tulee perille niin turvallisesti, ympäristöystävällisesti ja laadukkaasti kun mahdollista. Ahola Transportissa onnistumme yhdessä!

 

Arbetsplats och kultur

Hos Ahola Transport får du arbeta i ett stort företag där gruppandan från det människonära familjeföretaget ändå styr.

Teamarbete styr majoriteten av de dagliga arbetsuppgifterna. Din kollega finns där för dig och du finns där för dem.

Din förman finns alltid nära och du och dina kolleger arbetar tillsammans för att nå så optimala lösningar som möjligt.

Du arbetar i moderna arbetsmiljöer där den senaste tekniken finns till för att hjälpa dig att hjälpa våra kunder varje dag.

Alla respekteras och allas arbete är lika viktigt. Varje person behövs i den kedja som arbetar för att varje last ska komma fram så säkert, miljövänligt och kvalitativt som möjligt. Hos Ahola Transport lyckas vi tillsammans.


Kokkola Ajo-ohjeet

Naantali


Naantali Ajo-ohjeet

Nykvarn


Nykvarn Ajo-ohjeet

Tallinna


Tallinna Ajo-ohjeet

Varsova


Varsova Ajo-ohjeet

Joko Ahola Transport on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta